Policie České republiky a Městská policie v Pardubicích, jejich součinnost a spolupráce - Vařeka, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce charakterizuje obě složky po stránce právní a organizační, podává přehled o jejich činnosti, rozdílech, součinnosti a spolupráci.
Police of Czech republic and municipal police Pardubice, their coordination and cooperation
Keywords: Policie ČR; městská policie; obecní policie; Pardubice