Proces začleňování Portugalska do evropské integrace - Franc, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Záměrem práce je využít vstup České republiky do Evropské unie jako příležitosti pro analýzu procesu, kterým prošlo stejně velké a v roce 1986 nikterak bohatší Portugalsko při své cestě do evropské integrace.
Process of Portugal's accession into the European integration
Keywords: Portugalsko; Evropská integrace; Evropská Unie