Výzkum individuálních kompetencí a faktorů motivace budoucích absolventů škol sdružených v Asociaci středních škol informačních technologií, telekomunikací, poštovnictví a logistiky - Novotná, Michaela (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zabývá problematikou výzkumu individuálních kompetencí a faktorů motivace vstupu do odvětví budoucích absolventů škol sdružených v Asociaci středních škol informačních technologií, telekomunikací, poštovnictví a logistiky.
Research into individual competences and motivational factors in future graduates of schools associated in IT, Telecommunications, Postal Services and Logistics High Schools Association
Keywords: motivace; kompetence; výzkum; studium; absolventi; motivation; competence; research; study; graduates