Projevy growerského habitu - Bancíř, Jan (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zabývá problematikou pěstování marihuany v pěstírnách. Hlavním cílem práce je na základě výzkumu definovat habitus pěstitele marihuany, zjistit jak vzniká a jak se projevuje v jeho životě. V práci jsou stručně popsány metody výzkumu, použitá teorie, historie vztahu legislativy k pěstování konopí, vývoj pěstování v pěstírnách a informace zjištěné terénním výzkumem. Bakalářská práce je doplněna krátkým audiovizuálním snímkem.
Manifestations of growers habit
Keywords: grower; konopí; ilegalita; habitus; Bourdieu, Pierre; grower; cannabis; illegality; habit; Bourdieu, Pierre