Analýza produktů oxyethylenace alkoholů a alkylfenolů - Phu, Phan Tat (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá stanovením ethylenglykolu v produktech oxyethylenace alifatických alkoholů a alkylfenolů. Zaměří se také na sledování obsahu ethyleglykolu v souvislosti na jejím stupni oxyethylenace. Použitá metoda analýzy je plynová chromatografie.
Analysisng products of ethylenoxidation alcohol and alkylphenol
Keywords: ethylenglykol; plynová chromatografie