Zvýšení konkurenceschopnosti České pošty, s.p. na bankovním trhu - účty pro fyzické osoby - Priatková, Zdenka (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na nabídku běžných účtů na českém bankovním trhu. Zabývá se podrobnou analýzou současných nabídek běžných účtů pro fyzické osoby. Z této analýzy vychází návrhy řešení pro Českou poštu, s.p. pro přizpůsobení se aktuálnímu vývoji v uvedené oblasti.
Improving competitiveness of Česká pošta, s.p. on the banking market current accounts for individuals
Keywords: bankovní společnosti; běžné účty; Česká pošta; Poštovní spořitelna; Trhy; banking companies; current accounts; Czech Post; markets