Právní systemizace institutu předvádění osob v pozitivním celním právu - Zálešák, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se pokouší utřídit a blíže popsat právní institut celního práva, což by mohlo i prakticky napomoci k orientaci v problematice předvádění osob celními orgány.
Keywords: celní právo; celní zákon