Nástroje personálního řízení společnosti TOP HOTEL PRAHA, a.s. - Dufková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Hlavní téma bakalářské práce tvoří rozbor a zhodnocení nástrojů personálního řízení v organizaci zabývající se poskytováním kongresových, ubytovacích a gastronomických služeb. Organizací, která byla pro toto téma zvolena, je TOP HOTEL PRAHA a.s.. Bakalářská práce se skládá ze dvou hlavních částí. První část seznamuje čtenáře se základními pojmy managementu a obecným pojetím nástrojů personálního řízení. Druhá část se zabývá rozborem a zhodnocením těchto nástrojů v praxi.
Methods of personal management in TOP HOTEL PRAGUE, a.s.
Keywords: management lidských zdrojů; nástroje personálního řízení; personální činnosti; Human Resource Management; personnel management tools; personnel activities