Firemní webová prezentace: zásady tvorby firemního webu - Nulíček, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována hlavním zásadám tvorby firemní webové prezentace. Přibližuje proces vytváření firemního webu, definuje kroky, které by neměly být opomenuty. Zabývá se analýzou webů vybraných českých sklářských firem z hlediska dodržování těchto zásad.
Web presentations of firms: principles of creating firm websites
Keywords: firmy; webové prezentace; zásady; přístupnost; Použitelnost; sklárny; firms; web presentations; Principles; accessibility; Usability; glassworks