Analýza destinačního managementu v turistické oblasti Kladské pomezí - Frimlová, Alžběta (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem bakalářské práce je navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení stávajícího destinačního managementu, a to na základě popisu organizace destinačního managementu v turistické oblasti Kladské pomezí a zhodnocení úrovně spolupráce společností destinačního managementu a orgánů působících na tomto území.
Analysis of the destination management in the tourist region of Kladské pomezí
Keywords: destinační management; Cestovní ruch; společnosti; Spolupráce; partnerství; Kladské pomezí; destination management; Tourist trade; companies; Cooperation; partnership; region Kladska