Návrh řídící jednotky pro vakuové balící stroje - Mašek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou řízení pracovních procesů vakuových balících strojů. Obsahem bakalářské práce je rozbor stávající řídící elektroniky a následný návrh a realizace hardwaru nové řídící elektroniky vakuových strojů. Software se zavázal dodat zadavatel. Požadavky na novou řídící elektroniku stanovil zadavatel. Důvodem změny je nahrazení stávajícího mikroprocesoru jiným. Závěrem práce je zhodnocení návrhu a realizace.
Design of control unit for vacuum packing machines
Keywords: vakuové balící stroje; řídící elektronika; mikroprocesory; vacuum packing machines; control electronics; microprocessors