Analýza hospodaření vybrané neziskové organizace - Černovská, Veronika (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku Analýzy hospodaření vybrané neziskové organizace. Zabývá se charakteristikou veřejného sektoru, vymezuje neziskové organizace a rozebírá zdroje financování. Další část práce se zaměřuje na vybranou organizaci, která je zde zprvu představena a poté zanalyzována. Předmětem analýzy je hospodaření organizace za období 2009-2019 včetně zhodnocení a následných doporučení.
Analysis of economic activities of selected non-profit organization
Keywords: veřejný sektor; neziskové organizace; analýza hospodaření; zdroje financování; public sector; non-profit organization; analysis of management; sources of funding