Online systém pro návrh tiskovin a realizaci online objednávek - Synek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá v teoretické části technologiemi pro vývoj webových aplikací. Podrobněji zkoumá výpočetní logiku na straně webového prohlížeče a popisuje dostupné JavaScriptové frameworky. V praktické části se zabývá návrhem a implementací webového systému umožňujícího návrh tiskovin a reklamních předmětů dle potřeb provozovatele webových stránek www.tiskproservis.cz. Portál obsahuje implementaci CMS pro správu stránek a vyřizování objednávek.
Online system for design of prints and online ordering
Keywords: návrh tiskovin; HTML5; CSS3; JavaScript; PHP; MySQL; design of prints