Dosažení interoperability v železničním systému ČR - Svítil, Karel (Univerzita Pardubice, 2006)
Popis současného stavu zavedení interoperability v železničním systému ČR, popis stávajících projektů a návrh řešení do budoucích let.
Interoperability in railway system of the Czech republic : state of play
Keywords: železniční doprava; železniční technika; Interoperabilita; ETCS