Senioři očima studentů Univerzity Pardubice - Douda, Josef (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce zkoumá vztah studentů Univerzity Pardubice k seniorům. Je zaměřena zejména na osobní zkušenosti studentů se starými lidmi. Dále se autor zabývá komunikací studentů se seniory a jejich případnými konflikty. Téma zpracovává na základě kvantitativního výzkumného šetření.
Seniors from the point of view of students of The University Pardubice
Keywords: senioři; stáří; mezigenerační vztahy; komunikace; konflikty; seniors; old age; intergenerational relationships; communication; conflicts