Podnik v regionálním prostředí - Försterová, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou působení vybraného podniku v Pardubickém kraji a určení jejich vzájemných vazeb. Vymezuje podnik jako ekonomický subjekt regionu, blíže charakterizuje Pardubický kraj z pohledu socioekonomického. Dále zhodnocuje vliv Pardubického kraje na vybraný podnik.
The company in regional environment
Keywords: podniky; Chládek and Tintěra, Pardubice a.s; regiony; Pardubický kraj; socioekonomické ukazatele; vazby; companies; regions; Pardubice Region; socio-economic indicators; links