Simulátor vzdušného prostoru pro vývoj sekundárního přehledového radaru - Dobiáš, Jan (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce pojednává o radarových systémech se zaměřením na sekundární přehledový radar. V práci jsou popsány běžně používané radarové systémy, operační módy sekundárního radaru, způsoby vyhodnocování a problémy vznikající při používání sekundárního radaru. Okrajově popisuje také funkci cyklických kódů. Praktická část se zabývá vývojem simulátoru vzdušného prostoru pro vývoj plánovače a jiných částí sekundárního radaru.
Simulator of the airspace for development of the secondary surveillance radar
Keywords: radar; sekundární přehledový radar; detekce; cyklické kódy; simulátor; vzdušný prostor; plánovač sekundárního radaru; radar; secondary Surveillance Radar; detection; cyclic coding; simulator; airspace; scheduler of the SSR