Hodnocení kvality poskytovaných informací v osobní železniční přepravě - Pospíšilová, Libuše (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá otázkou poskytování informací cestujícím v osobní železniční přepravě. Analyzuje informační zdroje a nástroje pro cestující v osobní železniční přepravě. Z těchto informačních zdrojů pro cestující byla pro podrobnější analýzu vybrána ČD centra. Cílem práce je vystihnout důležitost těchto zažízení pro cestující. Jsou zde uvedeny návrhy ke zlepšení kvality poskytovaných informací, které byly navrženy na základě analýzy a provedených průzkumů.
Essessment of information quality in passenger railway transport
Keywords: osobní přeprava; railway transport; CD centres; Passenger Transport; Information; železniční doprava; ČD centra; Informace