Analýza přestupovosti a přestupních uzlů v MHD Brno - Richtr, Jan (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá klasifikací a hodnocením aspektů působících na přestupy. Jejím hlavním cílem je zhodnocení současného stavu přestupů ve veřejné hromadné dopravě ve městě Brně. Na základě těchto poznatků je následně proveden návrh na racionalizaci v oblasti přestupů v této lokalitě.
Analysis of interchanging and interchanging points in public passenger transport in Brno
Keywords: Brno; cestující; linkotvorba; městská hromadná doprava; přestupy; přestupní uzly; přípoje; zpoždění; passengers; line planning; public passenger transport; interchange; interchanging point; connection; delay