Bankovní úvěry jako zdroj zadluženosti obcí - Berka, Aleš (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je zaměřena na problematiku bankovních úvěrů jako zdrojů zadluženosti obcí v ČR. Cílem práce je charakteristika jednotlivých aspektů zadluženosti obce a posouzení podílu bankovních úvěrů na této zadluženosti. Závěrečná část práce analyzuje zadluženost města Pardubic a jeho současnou úvěrovou situaci.
Bank credits and indebtedness of municipalities
Keywords: obce; bankovní úvěry; Zadluženost; ukazatele; rozpočet