Řízení mikroregionu Jizera a jeho napojení na program Sapard - Koreň, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Cílem práce bylo vypracování integrovaného projektu pro mikroregion Jizera, který je nutnou podmínkou pro program SAPARD.
Management of the micro-region Jizera and program Sapard
Keywords: Regionální politika; mikroregiony; projekty; obnova venkova; program SAPARD