Systém vzdělávání pracovníků v České poště, s.p. na úrovni středního managementu - Rosická, Michaela (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce analyzuje současný systém vzdělávání v České poště, s.p. na úrovni středního managementu.
Education system of the staff corporation Czech post in the level lower management
Keywords: vzdělávání pracovníků; vzdělávací systémy; Komunikace; Česká pošta s.p.; personální management