Analýza trhu internetového prodeje kosmetiky a parfumerie z pozice firmy VIVANTIS a.s. - Stuchlíková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována internetovému obchodování, její teorii a legislativě. Částí práce je popis firmy VIVANTIS a.s. se zaměřením na její dva internetové obchody - parfémy a kosmetiku. Dále je zde výběr konkurence firmy VIVANTIS a.s. a na závěr je zde návrh marketingové strategie.
The analysis of internet sale of cosmetics and perfumes in company VIVANTIS a.s.
Keywords: VIVANTIS a.s.; e-shops; perfumery; cosmetics; VIVANTIS a.s.; internetové obchody; parfumerie; kosmetika