Marketingový průzkum prodeje potravinářských výrobků - Klimková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou současného potravinářského průmyslu s důrazem na trh s mořskými výrobky. Popisuje společnost Rybex CZ, a. s.
Marketing inquiry into a sale of food products
Keywords: marketingový průzkum; prodej; analýza trhu; potravinářský průmysl; potraviny