Emulgace a vytvrzování ofsetových UV barev - Nováková, Nikol (Univerzita Pardubice, 2002)
Sledování vlivu emulgace na reologické a vytvrzovací vlastnosti UV barev.
Emulsification and curing of offset UV-inks
Keywords: barvy; UV vytvrzování; emulgace; reologické vlastnosti; spektroskopie