Některé statistické závěry o studentech Univerzity Pardubice v roce 1998/99 - Prouzová, Marie (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce demonstruje praktický přístup ke statistické analýze souboru experimentálně získaných dat. Je proveden rozbor úrovně a vývoje matematických znalostí studentů nastupujicích na fakulty Univerzity Pardubice.
Some statistical conclusions about students of the University of Pardubice in academic year 1998/99
Keywords: Výběrové řízení; statistika; hypotézy; testování; analýza rozptylu; přijímací zkoušky; testy