Analýza manažerských funkcí ve vybrané společnosti - Banertová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce analyzuje využívání manažerských funkcí ve společnosti Intersport ČR s.r.o. Teoretická část popisuje problematiku manažerských funkcí na základě teoretických poznatků získaných studiem odborné literatury. Praktická část se věnuje analýze jednotlivých manažerských funkcí ve společnosti Intersport ČR s.r.o. Závěr této práce obsahuje návrh doporučení na zlepšení využívání manažerských funkcí.
Analysis of managerial functions in a selected company
Keywords: Management; manažerské funkce; společnost Intersport ČR s.r.o; Management; managerial functions; company Intersport ČR