Spolupráce partnerů v hodnotových řetězcích se zaměřením na finanční plánování - Vaněčková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá finančními aspekty spolupráce článků hodnotového řetězce či sítě z pohledu finančního plánování. Teoretická část práce definuje pojmy finanční plánování, hodnotový řetězec, hodnotová síť a charakterizuje spolupráci subjektů při finančním plánování. V praktické části práce je proveden kvalitativní výzkum ve vybraném podniku s cílem zjistit, jak je propojováním podniků ovlivněn proces finančního plánování a výsledné finanční plány.
Cooperation of partners in value chains with focus on financial planning
Keywords: financial planning; value chain; value network; cooperation; common planning; finanční plánování; hodnotový řetězec; hodnotová síť; spolupráce; společné plánování