Posouzení možnosti zřízení záchytných parkovišť systému Park and Ride ve vybraném městě Plzeň - Holan, Luboš (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá posouzením možnosti zřízení záchytných parkovišť systému Park and Ride ve vybraném městě. V práci je charakterizován systém záchytných parkovišť Park and Ride, zhodnocen stav v České republice a v okolních státech. Dále jsou shrnuty požadavky a specifika na záchytná parkoviště. V návrhové části je systém Park and Ride implementován do prostředí města Plzeň.
The evaluation of the possibilities to establish parking lots Park and Ride in the city of Plzeň
Keywords: městská hromadná doprava; záchytná parkoviště; doprava; urban mass transportation; park and ride; car park; traffic