Vyhodnocení úspěšnosti výzev žadatelů o regionální operační programy v jednotlivých regionech Královéhradeckého kraje - Čudová, Petra (Univerzita Pardubice, 2010)
Obsahem této diplomové práce je vyhodnocení úspěšnosti výzev žadatelů o regionální operační programy v jednotlivých regionech Královéhradeckého kraje. Teoretická část se zaměřuje na regionální politiku a její cíle, nástroje a programové dokumenty. Další část popisuje Regionální operační program NUTS II Severovýchod, postup podaní projektové žádosti o dotaci a s tím související nejčastější chyby a nedostatky v projektech. Praktická část obsahuje analýzy výsledků výzev pro předkládání projektových žádostí v rámci celé NUTS II Severovýchod a dále se zaměřuje konkrétněji na Královéhradecký kraj.
Evaluation fruitfulness instance applicants about regional operational programs in regions Královéhradecký kraj in single regions Královehradecký region
Keywords: region; regionální politiky; regionální operační program Severovýchod; projektové žádosti; regional policy; project request; regional policy; regional operational programme North East