DEMONSTRAČNÍ SOUSTAVA PRO LOGICKÉ ŘÍZENÍ - Fikar, Vratislav (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce je věnována problematice logického řízení, které je následně nastíněno na demonstrační soustavě řízené programovatelným logickým automatem Simatic S7-1200. Je popsána tvorba demonstrační soustavy jak po hardwarové, tak po softwarové stránce v programovacím prostředí Totally Integrated Automation Portal V10.
EDUCATIONAL SYSTEM FOR LOGIC CONTROL
Keywords: logické řízení; programovatelný logický automat; Ladder diagram; TIA portal; logic control; programmable logic controller; Ladder diagram; TIA portal