Životní úroveň rodiny a její ekonomické zabezpečení - Zrníková, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Ústředním tématem práce je životní úroveň rodiny v podmínkách České republiky se zaměřením na ekonomické zabezpečení, zejména státní sociální podporu.
Living standard of family and economics security of this family
Keywords: Rodina; životní úroveň; zabezpečení; státní sociální podpora; sociální politika