Inteligentní dům - Smejkal, Radek (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem práce je navrhnout systém pro inteligentní dům. Ten bude obstarávat webové rozhraní, pomocí kterého bude možné ovládat výstupy, či sledovat vstupy. Dále bude možné sledovat několik teplot. Ty bude systém ukládat do paměti pro pozdější zobrazení historie. Systém bude také obstarávat jednoduchou regulaci výstupů. Obsahovat bude i další doplňkové funkce, jako je nastavení aktuálního času ze sítě, či odeslání emailu. Teoretická část rozebere použité senzory, ethernetové protokoly a platformu, na které je systém postaven.
Smart home
Keywords: inteligentní domy; ethernet; C#; smart houses