Získávání a výběr zaměstnanců ve firmě DHL v Pardubicích a Hradci Králové - Hetmánková, Hana (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato diplomová práce se zaměřuje na získávání a výběr zaměstnanců firmy DHL Express (Czech Republic) s.r.o. v Pardubicích a Hradci Králové. Práce se zabývá názory pracovníků této společnosti. Základní myšlenkou byla snaha poukázat na význam získávání a výběru pracovníků v podnikové praxi.
Recruitment and selection of employees in DHL in Pardubice and Hradec Králové
Keywords: personalistika; získávání zaměstnanců; výběr zaměstnanců; společnost DHL Express; Czech Republic s.r.o; human ressource management; recruitment of employees; selection of employees; company DHL Express; Czech Republic s.r.o