Změna organizace dopravy na vybrané křižovatce v Hradci Králové - Čtvrtečková, Natálie (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou organizace dopravy na křižovatce ulic Komenského x Jana Koziny x Nezvalova x U Kavalíru x Československé armády x Mýtská. Na základě dopravního průzkumu autorka provedla výpočet intenzity dopravy. Cílem práce je navrhnout opatření, která zvýší bezpečnost na vybrané křižovatce.
The change of traffic organization at the selected crossroads of Hradec Králové
Keywords: dopravní průzkum; dopravní značení; křižovatka; pozemní komunikace; traffic research; traffic signs; crossroads; stream of traffic