Podnikatelské koncepce a přístup k zákazníkům ve firmě Elceram, a.s. - Vávrová, Vendula (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingu a podnikatelských koncepcí. Práce je rozdělena do dvou základních částí. První část, teoretická, je věnována popisu marketingových činností, koncepcí a postupu v marketingovém řízení s akcentem na mezinárodní marketing. Druhá, praktická část práce se zabývá analýzou marketingových činností, výrobního programu, politikou jakosti a přístupu k zákazníkům ve firmě Elceram, a.s.
Business conception and approach to customers in Elceram, a.s. company
Keywords: marketing; marketingová řízení; podnikatelské koncepce; marketingové strategie; spokojenost zákazníků; hodnota pro zákazníka; politika jakosti; marketing management; business concepts; marketing strategies; customer satisfaction; value for customers; quality policy