Analýza polyaromatických uhlovodíků pomocí HPLC-MS - Staňková, Hana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na analýzu vyšších polyaromatických uhlovodíků s využitím spojení kapalinové chromatografie a hmotnostní spektrometrie za pomoci dusičnanu stříbrného jako postkolonového činidla.
Analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons by HPLC-MS
Keywords: Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; polyaromatické uhlovodíky; dusičnany; ionizace elektrosprejem