Návrh ukotvení bezpečnostního pásu v experimentálním vozidle - Čepek, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce pojednává o konstrukční tvorbě návrhu ukotvení bezpečnostních pásů v experimentálním vozidle v souladu s platnou legislativou. Na základě tohoto návrhu bude dále rozkreslena kompletní výkresová dokumentace k realizaci vlastního projektu.
A draft of safety belt anchoring in a test vehicle
Keywords: pasivní bezpečnost; ukotvení pásů; bezpečnostní pásy; kotevní úchyty; passive safety; safety belts anchoring; safety belts; belt anchoring fixture