Měnová politika ČNB - Novák, Eduard (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor se v práci věnuje procesu provádění měnové politiky ČNB v letech 1993-2001.
Monetary policy of ČNB
Keywords: měnová politika; Česká národní banka; centrální banka; Bankovnictví