Podstata existence linek důvěry ve vztahu k dospívajícím - Šimková, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zaměřuje na instituci linek důvěry a její opodstatnění ve vztahu k dospívajícím a chce poukázat na její činnost a na důležitost jejího poslání v dnešní společnosti.
The merits for the existence of telephone "crisis lines"
Keywords: linka důvěry; linka bezpečí; poradenství; Krize; adoslescenti; dospívající mládež; psychologie