Analýza vybraných technologických možností pro zavedení IDS v regionu Jihlava - Havlíčkův Brod - Pelhřimov jako pilotní části IDS kraje Vysočina - Langová, Bronislava (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se věnuje možnému vzniku integrovaného dopravního systému v kraji Vysočina, konkrétně pak ve vybrané oblasti Jihlava - Havlíčkův Brod - Pelhřimov. V práci je poukázáno na současný nesoulad v návaznosti jízdních řádů vlakových a autobusových spojů.
The analysis of selected technological potentials for implementation of the integrated transport system in the area Jihlava - Havlíčkův Brod - Pelhřimov as the first stage of the intefrated transport system in Vysočina region
Keywords: Veřejná osobní doprava; integrované dopravní systémy; jízdní řády; tarify; zóny; Vysočina; Public passenger transport; itegratid transport systems; time schedules; fares; zones