Předpoklady koordinace složek Integrovaného záchranného systému v Přelouči - Tichá, Monika (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá koordinací Integrovaného záchranného systému v Přelouči. Je popsáno krizového řízení a vymezeny základní pojmy s krizovým řízením spojené. Je charakterizován Integrovaný záchranný systém a jsou vymezeny základní a ostatní složky. Charakterizuje koordinaci složek IZS, koordinační a pracovní orgány. Popisuje město Přelouč a jeho složky IZS. V závěrečné části je na základě řízených rozhovorů hodnocena koordinace a spolupráce složek IZS v Přelouči.
Assumptions coordination of the Integrated Rescue System in Přelouč
Keywords: krizové řízení; Integrovaný záchranný systém; základní a ostatní složky Integrovaného záchranného systému; dokumentace IZS; koordinace složek IZS; crisis management; Integrated Rescue System; basic and other components of the IRS; documentation IRS; coordination IRS