Podnik jako zaměstnavatel a jeho povinnosti vůči veřejné správě - Ötwösová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem práce je analýza povinností podniku jako zaměstnavatele vůči orgánům veřejné správy. Práce se bude zabývat povinnostmi zaměstnavatele v pracovněprávní oblasti, v oblasti daní a sociálního zabezpečení a případně v dalších oblastech. Součástí práce bude právní a ekonomická analýza naplňování těchto povinností u vybraného podniku (zaměstnavatele). Na základě zjištěných poznatků budou dány návrhy a doporučení ke zlepšení praxe podniku.
Enterprise as an Employer and its Responsibilities to the Public Administration
Keywords: povinnosti; podniky; zaměstnavatelé; práva; veřejná správa; obligations; enterprise; employers; rights; public administration