Analýza kompatibility souprav pražského metra na trase C s nástupištními stěnami v připravovaném automatickém provozu - Majtner, Filip (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato práce se zaměřuje na analýzu kompatibility vlakových souprav typu M1 pražského metra s plánovanými nástupištními stěnami na lince C. Cílem je zhodnocení současného stavu a návrh nejvhodnější varianty provozu v rámci přechodu na plně automatický režim.
Analysis of the Compatibility of Prague Metro Trains on Line C with Platform Screen Doors in the Planned Automatic Operation
Keywords: souprava; stěna; zabezpečovač; automatizace; metro train set; wall; security guard; automation