Biosenzory a jejich kombinace s magnetickými částicemi pro průkaz proteinů - Moravová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce je založena na sestavení modelového imunokomplexu anti-ovalbuminové protilátky/ovalbumin/anti-ovalbuminové protilátky značené peroxidázou pro elektrochemickou detekci antigenu (ovalbuminu) s využitím magnetických částic.
Biosensor and their combination with magnetic carriers for the detection of proteins
Keywords: magnetické částice; tištěné senzory; voltametrie; anti-ovalbuminové protilátky; ovalbumin; Magnetic particles; Screen printed electrodes; Voltammetric detection; Anti-ovalbumine antibodies; Ovalbumine