Problematika přepravy osob se sníženou schopností pohybu - Vávrová, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2004)
Anylýza možnosti přepravy osob se sniženou schpností pohybu při začlenění České republiky do Evropské Unie.
Problem of transport of people with a low ability to move
Keywords: Bezbariérová doprava; zdravotně postižený občan; Veřejná doprava; dopravní systémy