Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Nováková, Renata (Univerzita Pardubice, 2014)
Tématem této diplomové práce je řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci. Práce je rozčleněna do pěti částí. První a druhá část teoreticky objasňuje problematiku managementu a řízení lidských zdrojů. Následující kapitola charakterizuje vybraný podnik. Čtvrtá část práce se zabývá řízením lidských zdrojů v tomto podniku a závěrečná pátá část obsahuje doporučená opatření.
Human resource management in a particular organization
Keywords: management; manažerské funkce; řízení lidských zdrojů; personální činnosti; management; functions of manager; human resource management; personal activities