Redakční systémy - Purkertová, Hana (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá redakčními systémy. Zaměřuje se na jejich charakteristiku včetně výhod a nevýhod spojených s jejich užíváním a na návrh obecného modelu fungování redakčního systému. Komparace vybraných redakčních systémů je součástí bakalářské práce.
Editorial's systems
Keywords: redakční systémy; Joomla!; Drupal 7; WordPress; model redakčního systému; editorial's systems; Joomla!; Drupal 7; WordPress; model of editorial's system