Centrum Adalberta Stiftera v Horní Plané : kulturní činnost a perpektivy - Fiedlerová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je věnována Centru Adalberta Stiftera v Horní Plané, zabývá se jeho aktivitami a perspektivami, osobností Adalberta Stiftera a jubilejní výroční výstavou v roce 2005.
Das Adalbert-Stifter-zentrum in Oberplan : Kulturarbeit und Perspektiven
Keywords: Horní Planá; Stifter, Adalbert; kulturní život; činnost; perspektivy