Pracovní motivace zaměstnanců - Hipská, Naděžda (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se snaží vytvořit stručný přehled problematiky s cílem poskytnout informace o tom, co vlastně pracovní motivace zaměstnanců je a jakým způsobem ovlivňuje jejich výkon. Obsahuje ukázku praktického modelu motivační strategie. Praxi autorka absolvovala na personálním oddělení a.s. Magnet Pardubice.
Keywords: Magnet Pardubice; Motivace; zaměstnanci; personalistika; Taylorismus; Human relations; humanizace; práce; Analýza; řízení; Management